Články
Mléčné výrobky a roztroušená skleróza
8. 11. 2017
Jedno z pravidel platformy OMS doporuÄŤuje lidem s roztroušenou sklerĂłzou vyhĂ˝bat se mlĂ©ÄŤnĂ˝m vĂ˝robkĹŻm. Jedná se o velmi citlivĂ© tĂ©ma, protoĹľe jsme byli po generace pĹ™esvÄ›dÄŤováni o kladnĂ©m vĂ˝znamu mlĂ©ka pro naše zdravĂ.
VitamĂn D
24. 10. 2017
CelosvÄ›tovÄ› je jiĹľ delšà dobu pozorován vĂ˝raznĂ˝ nedostatek vitamĂnu D v lidskĂ© populaci a lĂ©kaĹ™i bijĂ na poplach, protoĹľe tento nedostatek má za následek nárĹŻst velkĂ©ho poÄŤtu chorob.
Tuky a oleje v našà stravě
10. 8. 2017
Tuky a oleje, které jsou obsaženy v našà stravě, hrajà kritickou roli v rozvoji a progresi roztroušené sklerózy. Abychom postup roztroušené sklerózy významně zpomalili či dokonce zastavili, potřebujeme znát funkci tuků a olejů v našem metabolismu.